Önkéntes munka – korrepetálás

Kedves Klubtársak!
Az Egyszülős Központ megkeresett bennünket azzal a kéréssel, hogy augusztus hónapban, esetleg már július végén is nagyon szeretnék, ha tudnánk segíteni korrepetálással hátrányos helyzetű gyerekek felkészítésében a pótvizsgára. Itt zömében általános iskola alsóbb osztályos tanulóiról van szó.  A foglalkozások helye az Üllői út és a Mária utca sarkán található központjuk közösségi tere.  Napközben néhány óráról lenne szó, megbeszélés szerint.
Aki nem nyaral, vagy unokát nyaraltat, és lenne ideje, kedve az ilyen jellegű önkénteskedéshez, kérlek írjatok nekem minél előbb, hogy összeköthesselek Benneteket az ottani munkatárssal a részletekért.
A másik megkeresés Bárányfelhő Terápiás és Gyermekfejlesztő Központból érkezett  (BARI) nyári táboraik bonyolításához kérnek segítséget. Az alábbiakban látjátok  az alapítvány vezetőjének levelét.:

Kedves Önkéntesek!

A Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központban egész nyáron várjuk a gyermekeket, különféle tematikus, fejlesztő és terápiás táborainkban. A foglalkozásokat minden hétköznap 07.00-17.00 óra között tartjuk, ezekre az időszakokra keresünk olyan lelkes, szorgalmas és segítő önkénteseket, akik a logisztikai feladatok ellátásában segítenék a gyermekekért végzett munkánkat. A szakembereink a fejlesztő foglalkozások előkészítését, megtartását és utómunkálatait tudják végezni, azonban néhány logisztikai feladatunk nem kerül megoldásra. (Tízórai előkészítése, mosogatás, gyermekek kísérete játszótérre, étterembe, játékos foglalkozásokon részvétel, stb.)
Hálásan köszönjük, ha ebben a támogató munkában segítséget kaphatunk Tőletek.
Az alábbi időszakokban van szükségünk segítségre:
2018. július 23-27. között mozgásos, beszédfejlesztő tábor 15 óvisnak, 5 mesetáborozónak)
2018. július 30-augusztus 3. között, szenzoros integrációs terápiás táborozóknak
Szeretettel várjuk a közös munkát!
További információk:
Vojnovics-Kun Lívia
+36707724408
A  táborok szervezését Simon Teréz (Teri) titkárságvezető látja el. A gyorsabb és hatékonyabb információáramlás és jelentkezés fogadása érdekében, akit érdekel ez a gyermekközpontú program és nyári szabadideje még van, őt kellene keresni.
Elérhetősége: baranyfelho@baranyfelho.hu, ill. +36/30/435-4170 telefon.
baranyfelho.fejleszto.gyermekkozpont

További szép, napsütéses nyarat mindenkinek!

Szeretettel

Alíz

Scholtzné Hibay Alíz

klubvezető
TESZÜNK Szenior Önkéntes Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.