Beszámolók

A Klub fennállásának ötéves születésnapja

Október 15-én nagyon szép, jó kedélyű 5 éves születésnapot  ültünk. Volt zene, füttyszó, visszaemlékezés, koccintás és ünnepi torta. Azt hiszem mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Partnereink velünk együtt ünnepeltek,   az ÖKA -tól kapott TESZÜNK-nek szóló  születésnapi jókívánságot finom csokoládéba csomagoltál,  ami mindannyiunknak szól.
Én pedig köszönöm mindenkinek az ” Alternatív Civil Nobel-díj”-at. és a nagyon kedvem szerinti,  ajánlással ellátott könyvet.
Scholtz-Hibay Aliz klubvezető
Néhány kép a születésnapi ünnepségről:
Kőrösi Kati születésnapi verse:
Nagy János füttyművész remek produkciója:
 
Muzsikusaink szórakoztattak bennünket:
Volt torta, koccintás és jókedvű beszélgetés:
Idősek világnapja
“Nem az a fontos, az ember hány éves,
csak a szíve legyen fiatal!”
Az Idősek Világnapja alkalmából a Fraknó utcai Idősek Házában rendezett ünnepség remek, bensőséges hangulatban zajlott. Ági néni és Elemér bácsi előadásában két gyönyörű vers is is lehangzott, A jókedvű, szívet-lelket felderítő közös éneklést, tapsot azonban szívszorító, megható pillanatok is színesítették. Ildikó néni, az otthon egyik lakója egy váratlan pillanatban kiperdült középre, és kerekesszékével fantasztikus táncba kezdett a zene ritmusára. Az otthon személyzete, a vendégek meghatott figyelemmel követték, némelyeknek könnyet is csaltak a szemébe a kedves idős hölgy szép mozdulatai, A közönség frenetikus tapssal jutalmazta a kerekesszékes táncot.
A test lehet esendő, de a lélek fiatalsága örök.
 
 
Kloknicer Erzsébet
önkéntes programkoordinátor

 

Évadzáró beszélgetés

Jót beszélgettünk, a nagy nyári szabadság előtt hétfő délután a Hadik kávézó teraszán. Mindenkinek szép nyarat, szeptemberben találkozunk!
Aliz

 

Önkéntes munka Tordason

A TESZÜNK klub 7 fős elszánt kis csapata Tordasra látogatott május 25-én. A munka paprikapalánták kapálásával és kerti bútorok festésével indult. Rövidesen leszakadt az ég, de a kitartóan zuhogó eső és a hidegfront csak a munka lendületét vetette vissza, a hatalmas jókedvet szerencsére nem. A festegetés és a harsány nevetgélés tető alatt folytatódott, míg a palánták magányosan áztak a kertben. A jókedv a munkánk és a klub bemutatását szolgáló M2 stábjára is átragadt. A rendkívül jó hangulatú, bár a végzett munka szempontjából az időjárás miatt nem túl eredményes napot az isteni pogácsa és kávé elfogyasztása koronázta meg. Legközelebb napsütést is viszünk magunkkal😉

Klocknicer Erzsi